Азис дава уроци по секс

27.09.2011 16:00 | Видян 2721 пъти

Азис дава уроци по секс

Ако някой си мисли, че Азис е сложил край на провокациите, е в голяма грешка. Звездата на Diapason Records и хитмейкърът Мартин Биолчев отново изненадват с убийствен хит. Песента носи ударното заглавие „Хоп”, което те кара да го запомниш, още щом го чуеш.

Както винаги текстът е дело на екстравагантният певец, който не позволява на друг да пише стиховете за парчетата му. Думите са наситени с провокация и стряскащи на места, което от край време е запазената марка на Азис. „Като чуеш песента „Хоп”, започваш да мислиш за две неща – за танц и за еротика. А за мен именно тези два компонента са най-важни за един истински хит!”, каза Краля на попфолка.

Мнозина чули парчето, веднага направиха асоциация с предишна негова песен - „Дай ми лед”. Някои даже определиха „Хоп” като своеобразно продължение. Но след няколко слушания става ясно, че песента носи даже още по-внушителен заряд и дава сериозна заявка да се превърне в хита на сезона. Песента „Хоп”  е поредното доказателство, че тандема Азис-Мартин Биолчев са намерили точната формула за хитове, които можеш да запееш от второ слушане.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ралито Пътят на коприната се завръща...

Международното рали "Пътят на коприната" стартира в...

Народният отбелязва 174 години от...

Народният театър ще отбележи 174 години от рождението на...

Няма коментари към тази новина !