Азис: взех 10 000 евро от арабин, за да спя с него

02.09.2011 13:00 | Видян 5969 пъти | Гласували 1

Азис: взех 10 000 евро от арабин, за да спя с него

Любопитни моменти от миналото си разкри Азис по време на домакинската си вечер в "Черешката на тортата". Докато въртеше баница и пълнеше чушки с кайма, Василка се "открехна" и започна на дълго и на широко да залива зрителите с подробности за себе си. На първо място костинбродският славей не пропусна да се похвали, че е свали цели 32 килограма от фигурата си.

"Убих онова животно в мен, което беше вечно гладно и се тъпчеше с всичко което види. Сега ми се повръща от старите ми снимки. Ужасявам се когато си помисля колко дебел съм бил", нареждаше в типичния си стил Василка.

Излиянията продължиха и по време на вечерята в компанията на Николета Лозанова, Ванко 1, Мартин Карбовски и Петко Димитров. Азис отново се върна назад към миналото си и си припомни, че животът му преди никак не е бил смирен и праведен.
"Какво лошо че съм бил проститутка? Правил съм секс за пари, това да не е престъпление!?", примигваше с палав поглед домакинята.

След това, кралят на фолка сподели и каква е най-новата му цел, която вече започва да се превръща във фикс идея и нищо няма да го спре, за да я осъществи.

Искам до година да се явя на конкурса "Мистър Гей - Свят". Вярвам на себе си и мога да спечеля знам, че не съм красив, но съм интересен, чаровен и още омагьосвам журито", описваше стратегията си със замечтан глас Азис.

Пред вестник Всеки ден той призна, че е направил профил в гей сайт за платени мъже. Преди време му се обадил клиент от арабски произход, Васил се съгласил да придружи милионера, който е инвеститор в имоти и петролни находища на ваканция в Сен Тропе срещу 10 000 евро.

"Преди това го накарах да ми прати снимки. Красив мъж. Бих спал с него и без пари, разбира се. Но защо да не взема някой лев?" хитро пита Василка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !