"X Factor" ибира 24-рима финалисти тази вечер

20.09.2011 16:30 | Видян 2575 пъти

Тази вечер финалистите в „X Factor” ще бъдат разпределени в четирите категории – момчета, момичета, мъже и жени над 25 години, групи. Кой от журито ще поеме всяка от групите, решиха продуцентите след внимателна и прецизна оценка.

Мария Илиева тайно си мечтаеше да вземе групата на момичетата и обаждане от Део потвърди това. Васко ще се заеме лично с подготовката на момчетата, Мага – с мъжете и жените над 25 години, а Поли – с вокалните групи.

Всеки от съдиите беше доволен от избора и оттук нататък, освен да оценяват, те ще влязат в ролята на ментори. Още отсега Васко и Мария се заканиха, че победителят е именно в тяхната група. Малка промяна настъпи в групата на мъжете и жените, които вече ще бъдат над 26 години.

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще видят шестимата финалисти във всяка една категория, които преминават към следващия етап – школите на съдиите. Така от всички 24 участници ще останат 12 – финалистите в „X Factor”. Изненадата на вечерта ще бъде решението на звездното жури да върне някои от талантите, но този път като вокални групи.

Продължава ли напред любимката на публиката Стела и защо тя твърди, че няма място сред финалистите в мащабното предаване? Каква е съдбата на 14-годишния Богомил от Горна Оряховица, чието допускане в предаването се оказа прецедент в историята на „X Factor” и ще остане ли той сред редицата на финалистите? Трудно ли е в тренировъчните лагери, какви са изпитанията, пред които се изправят младите изпълнители и защо Рафи твърди, че се чувства сигурен и уверен в себе си единствено на сцената на „X Factor”?

В епизода в сряда зрителите ще се пренесат в школите на съдиите, където световни и български изпълнители ще помагат на авторитетното жури при избора им за финалистите. Кои са тайнствените помощник-съдии и какво влияние ще окажат те в решаващия избор на четиримата ментори, очаквайте единствено в епизода утре вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !