Speed Challenge завладя дрифт феновете в София

20.09.2011 13:00 | Видян 1520 пъти

Speed Challenge завладя дрифт феновете в София

На паркинга на кино Арена - Младост, при откриването на зрелищната надпревара Speed Challenge, феновете станаха свидетели на небивало дрифт шоу, което разпали страстите до ниво на екстаз. За пръв път в България почитателите на автомобилния спорт скандираха дружно „Още, още“, след като 9-имата най-добри български дрифт-състезатели показаха на какво са способни.

Пред над 5-хилядната публика дрифтърите подпалиха гумите на своите автомобили първо поединично, после по двойки, по тройки, а накрая 8 коли се носеха заедно с вратите напред, докато една в средата се въртеше обратно на тях. След тази гледка публиката бе екзалтирана и извика пилотите на бис, при което и 9-те автомобила затанцуваха в кръг пред крещящите фенове. В кратките паузи дрифт уменията си демонстрираха и два радио-управляеми автомобила с двигатели с вътрешно горене, които представляваха огромен интерес за всички възрасти.

Следващото събитие от автомобилното зрелище ще бъде на външния паркинг на „The Mall“ от 20:00 часа на 20-ти септември, а Арена – Запад ще бъде домакин на 21-ви от 18:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !