Мирис на изгорели гуми ще залее София

16.09.2011 13:15 | Видян 1612 пъти

Мирис на изгорели гуми ще залее София

Паркингите на "The Mall" и кино Арена ще се превърнат в писти за пилене на гуми и домакини на най-мащабното автомобилно мероприятие в България - Speed Challenge, което ще се проведе от 19-ти до 25-ти септември. Събитието ще протече под надслов „Да помислим за невинните… Шофирай разумно на пътя, ела и покажи уменията си на пистата!!!“, а публиката ще има възможност да се наслади на много атракции, като демонстрации на 8-те най-добри дрифт пилоти в България, състезания от шампионата "Тайм атак", драг
надпревари на най-силните автомобили в страната, както и Национално Тунинг.бг шоу 2011.

Програмата започва на 19-ти септември от 18:00 часа на паркинга на кино Арена - Младост с едночасово дрифт шоу, продължава на 20-ти от 20:00 часа на външния паркинг на "The Mall", а Арена - Запад ще бъде домакин на 21-ти септември от 18:00 часа.

След 3-дневната обиколка на София, фокусът на събитията се измества към центъра на страната – писта „Дракон“. Там програмата от 23-ти до 25-ти септември ще включва множество атракции както за феновете, така и за записалите се за участие. Драг гонки, тунинг изложение, дрифт битки, дрифт такси за публиката и епичната битка “The Battle – Germany vs Japan” са само част от атракциите, подготвени от организаторите.

За да зарадва феновете ще вземе участие и Устата, който ще изнесе шоу за публиката, гарнирано с различни автомобилни и мотоциклетни атракции. Забавленията за феновете ще излязат и извън кръга на автомобилите и ще включват и PlayStation, стрелба с лък, канадска борба, баскетбол, футбол и много други.

А всеки, който желае, колата му да бъде измита от оскъдно облечени момичета, ще може да се възползва от Еротичната автомивка. Останалата част от атракционите остават изненада и ще можете да им се насладите на място на пистата.Speed Challenge е мястото, където всеки може да открие ново предизвикателство, заповядайте, за да намерите вашето или просто да се позабавляваме заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !