"Сестрата" на Бионсе тази вечер в "X Factor"

15.09.2011 14:30 | Видян 4889 пъти

След прослушванията в Плевен, Варна и Бургас “X Factor” продължава издирването на истински таланти в Пловдив и София. Освен вокални умения, журито има изискване към кандидатите да носят харизма, заряд и присъствие на сцената, което откроява истинските звезди. Петият епизод на шоуто, тази вечер от 20:00 ч. по Нова ТВ отново ще покаже невероятни, все още неоткрити таланти и такива, които притежават всичко друго, но не и талант.

„Ти си малката сестра на Бионсе” – така възкликна Мария Илиева след перфектното акапелно изпълнение на Александра Апостолова на госпъл песента „Amazing Race”. Сани Алекса, както е артистичното име на Александра, е на 30 години, въпреки че иска да се представя на 25. Тя мечтае от малка да стане известна. Сега в „X Factor” ще може да сбъдне своята мечта.

С тази цел се представя и Нора Дончева – на 43 години от София. Нейната музикална история започва отдавна, завършвайки поп и джаз пеене в консерваторията и най-престижния музикален колеж в САЩ - „Бъркли”. Именно в Америка Нора живее 15 години, в които изкарва хляба си с музика. В България я връща фактът, че съпругът й американец не оценява музиката, която прави.

Сега в България тя търси ново начало, което е убедена, че ще открие на сцената на „X Factor”. Освен с впечатляващото си изпълнение, Нора порази всички в залата с няколко факта за себе си. Тя е печелила конкурс на Billboard Magazine за композиция на песен и притежава звукозаписна компания. Въпреки че не вярва, че може да спечели надпреварата, Васко я увери, че „X Factor” е сцената, където се сбъдват мечтите.

Друга участничка с международни успехи, която ще видим, е Маргарита Алексиева. Тя е само на 19 години, но вече има записан албум с музикалния виртуоз Пуги Бел. Той е работил с имена като Маркъс Милър, Ерика Баду, Дейвид Сенборн, Ал Жеро, Чака Кану Били Портър и други, а сега и с младата талантлива Маргарита.

Като истински професионалисти Мария, Мага, Поли и Васко се забавляват докато са изправени пред трудната задача да оценят изпълнението на всеки участник. А какво по-приятно забавление за красивите дами от това да флиртуват с атрактивни момчета?

„Не мога да спра да гледам зелените ти очи”, искрено възкликна Поли към един от участниците. Двете с Мария признаха, че си падат по лошите момчета. Коронният номер на Мария, с който забавляваше своите колеги, а и публиката, беше да разсъблича атрактивните участници, които с удоволствие демонстрираха перфектна форма.

Именно заради това изискване на Мария, близнаците Милко и Митко изпяха „по плочки” песента си. Тяхното изпълнение предизвика фурор сред женската аудитория, а Васко, вдъхновен от настроението в залата, хвърли тениските им в публиката.

Мъжката аудитория пък оцени красотата на Катрин Евтимова от Пловдив. Въпреки че първо впечатли журито само с външен вид и че говори за себе си в трето лице, Катрин изпълни перфектно своята песен и заслужено премина напред. Коментарите на Мария Илиева пък за Донна Бангьозова, на 17 години от Панагюрище, бяха „Красива, талантлива, с голям „X Factor”.

Освен да забавляват обаче някои участници успяха и да ядосат сериозно журито. Мага категорично осъди облеклото на една от участничките – най-красивата продавачка на плодове на Женския пазар в София. А група рапъри от Стара Загора вбесиха с поведението си композитора.

След поредната доза „X Factor” може да кажем, че шоуто става истински интернет феномен. Класациите за най-гледано видео в мрежата са завладени от манията на феновете, клипчета с най-забавните моменти и невероятни изпълнения са гледани над 800 000 пъти. В Nova Play епизодите са гледани от над 100 000 човека.

Поради големия зрителски интерес в тази и следващата събота от 14:00 ч. Нова ТВ ще излъчим двучасови епизоди на шоуто, които ще представляват най-доброто от най-интересното през седмицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !