Участниците в X Factor без връзка с външния свят

17.08.2011 17:00 | Видян 3738 пъти

Участниците в X Factor без връзка с външния свят

Участниците в „X Factor” бяха изправени пред най-трудния етап в музикалното шоу – тренировъчните лагери. Още от 05:30 ч. всичките 196, преминали първите два етапа, започнаха своята подготовка за най-дългия ден, в който трябва да дадат най-доброто от себе си.

Въпреки ранния час и вълненията за предстоящите задачи, талантите се бяха подготвили много сериозно – с вокални тренировки, специални стайлинги със звездна визия, така че да изпъкнат и да впечатлят журито, доказвайки, че притежават всички необходими качества за голямата сцена.

На тайно място извън София четиримата съдии Васко Василев, Мага, Мария Илиева и Поли Генова, и обявиха първата им задача, за която им помагат вокалните педагози – Алис Боварян,  Етиен Леви, Мая Райкова и Радиана Задума.

В продължение на три дни участниците няма да имат достъп до мобилните си телефони, лаптопи и всякаква друга връзка с външния свят. По този начин ще бъдат поставени в обстановка, в която да „живеят” само с музиката и да работят целенасочено, за да сбъднат своята мечта – победа в „X Factor”.

Днес до 01:00 ч. кандидатите ще се борят за своето място в шоуто в силна конкуренцията. „Тук вече са най-добрите – ето защо всеки от вас трябва да даде не 100, а 150 процента от себе си, за да продължи”  - с тези думи Мага даде кураж на участниците. „Победителят в „X Factor” е тук, някой сред вас”, добави Васко Василев.

Тренировъчните лагери са етапът в „X Factor”, в който всеки член на журито поема по една от четирите групи – момичета и момчета по 25 години, всички над 25 години и групи и дуети.

По този начин всеки участник влиза в пряка конкуренция с най-добрите от своята категория по пътя си към голямата победа в най-голямото музикално шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !