Хранков се завърна

15.09.2011 11:00 | Видян 4830 пъти

Хранков се завърна

 Шок и ужас настъпи в сладкарницата на хотел „България” на жълтите павета тези дни, когато по обедно време в нея се появи изненадващо един фалирал бизнесмен. В сладкарницата, не щеш ли, цъфна скандалният бивш хотелиер Пламен Хранков.

Той невъзмутимо влезе и седна не къде да е, а до витрината, гледаща към „Царя”. Това предизвика смут сред присъстващите бизнесмени, депутати и пиари, които по традиция се събират в кафенето на сладка приказка и подялба на поредната комисиона.

Кой беше Пламен Хранков? По-младите едва ли си спомнят един от най-цветните баровци у нас, построил империя на гърба на хиляди лековерни граждани.

Хранков беше един от първите нашумели милионери в България. Той създаде хотелска верига на свое име, като нейната перла беше „Замъкът” в Драгалевци, досами къщата на Иван Костов, тогава премиер на България. Хотелът беше свърталище на СИК, на футболистите от златното поколение от САЩ 1994, но и първи софийски покрив за екшън звездите Жан Клод ван Дам и Долф Лундгрен. Стаите на хотела помнят какви ли не скандални истории, свързани с футболисти, манекенки, проститутки, политици, наркотици, та дори и Алексей Петров за цвят.

Преди няколко години империята на хотелиера се сгруха внезапно и остави зад гърба си огромни задължения към държавата, както и към стотици инвеститори. Оттогава Хранков се беше превърнал в човек невидимка. Носеше се слух, че го издирват кредитори, за да им върне 8 милиона евро. Мълвеше се дори, че е избягал от България и се е скрил в топла-топла екзотична държава.

Да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Пламен Хранков отново се завърна у нас и всеки може да го види от плът и кръв в столичните кръчми. Според мълвата ексцентричният богаташ подготвя нова далавера и в момента обработва хора с пари и възможности да го финансират.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !