Христо Мутафчиев пише книга

07.09.2011 12:45 | Видян 2603 пъти

Христо Мутафчиев пише книга

„Да бъдеш Христо Мутафчиев” е работното заглавие на книгата, която подготвя талантливият български актьор. Книгата не е автобиографична, в нея се говори за силата и примера, за духа и емоцията, разказа самият Христо в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

„Малко хора знаят какво значи да имаш инсулт и как да преминеш през него с гордо вдигната глава. Какво е горивото, което трябва да се впръсква в двигателя на духа, така че да продължиш напред”. Така обяснява намеренията си авторът, чието семейство преодолява сериозни трудности по време на неговото възстановяване.

Синът му е принуден да иде да учи във Варна, за да може съпругата му да се грижи за Христо и за малката им дъщеричка Ая. Въпреки това, актьорът определя себе си като „изграден от адреналин, емоции и горивна смес”, което се оказва и решаващо в борбата с болестта.

„За тази 1 година България не е мръднала”, категоричен е Христо. Българинът е свикнал да обвинява за всичко държавата, без да осъзнава, че държавата е самият той, разсъждава актьорът. Според него, предизборните кампании са излишни и парите, хвърлени за тях, могат да послужат за по-полезни неща. “Тези образи (които се явяват на избори – бел. ред.) са толкова добре познати, че е достатъчно два дни преди изборите да се обявят кандидатите и хората да решат за кого да гласуват”.

На въпрос как се справя министърът на културата Вежди Рашидов, Мутафчиев отговори: „Нито добре, нито зле”. Според него министърът е с добри намерения, но трябва да се заобиколи от качествени експерти в областите, в които няма експертиза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !