Графа събра 300 фенове на плажно парти

01.09.2011 11:30 | Видян 3935 пъти

Графа събра 300 фенове на плажно парти

Плажно парти за феновете на Графа събра над 300 посетители на столичния басейн Camay Beach. Събитието се организира от марката за IT-аксесоари Canyon по случай пускането на новата лимитирана серия Stripes. Линията с моден раиран дизайн включва раници, чанти, слушалки, мишки, колонки, стикери и калъфи за лаптоп. Най-активните танцьори на вечерта си тръгнаха с раници и слушалки Stripes.

Плажното парти даде на феновете възможността да се веселят четири часа в компанията на Графа, който изпълни някои от най-популярните си хитове „Тяло в тяло“, „Невидим“, „Крадена любов“, „Най-щастливият човек“. Музикалните почивки пък бяха запълнени с различни танцови предизвикателства с награди.

„Плажното парти с Графа е начин да отпразнуваме с феновете си идването на новата лимитирана серия Stripes,”  обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Canyon за България. „Искахме да покажем, че дори в края на лятото можем да запазим доброто настроение – точно както Stripes ще ви помогне да запазите цветните емоции през наближаващите есенни месеци.“

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Няма коментари към тази новина !