"Отчаяната" Вихра изневерила първа

23.08.2011 10:45 | Видян 4819 пъти

Вихра не само е знаела доста преди Иван да ѝ признае, че той е гадже с Ирина Сарачинова.Тя самата първа изневерила на мъжа си още в началото на годината, сензационно разкри информиран източник на "Всеки ден".Нищо че двамата са официално женени от месеци, имат 9-годишна връзка и 5-годишна дъщеря.

"Нашата Вихра за втори път получава 101 рози", коментира на ушенце пред приятели на рождения ден на водещата на "Отчаяни съпруги" напролет Ирина Сарачинова.По онова време двете се водят колеги и първи приятелки.

Никой не знае, че "най-добрата майка" всъщност е любовница на общия им продуцент и съпруг на Вихра - Иван Христов.

"Сигурно розите са от мъжа ѝ", контрират приятелите."Нищо подобно, от неизвестен мъж са", разказва Ирина.А тя има голям опит в интригите.

Все пак преди да изгрее като звезда на екрана на Нова телевизия, изкусителката е работила години като пиар на един от най-богатите българи.Връзките с обществеността, пускането на информации и дезинформации са нейна професионална характеристика.

За да контрира удара, Вихра избира директната атака.Тя споделя в "Станция Нова" за огромния букет цветя.Спестява на драгия зрител само малката подробност, че това е втори подобен случай.Още след първия тя е издирила тайнствения ухажор по картичката, прикрепена от него към "милиона алени рози". Двамата вече имат бурен роман.Разкриването му от Сарачинова е изненадващо отложено от неочаквано събитие. Избухва скандалът Васа Ганчева.Злощастният "Съдебен спор",  който тя после хвали в "Уикенд" срещу 1000 лв., и епизодът на "Големите десет", който оплюва за баланс, са част от същото това предаване навръх рождения ден на Вихра.

Покрай целия шум, който се  разразява, публичното внимание е насочено в съвсем друга посока.Макар да изглеждат ударени от цяла работа, Иван и Андрей всъщност са доволни, защото се отлага семейният скандал в техния екип и разкриването на любовния триъгълник.Вероятно продуцентите са оставили тази уловка за след ваканцията, но "отчаяната" Вихра контраатакува.Ако се вярва на хора от екипа, тя пуска слуха за връзката на мъжа си Иван и Ирина Сарачинова, за да изпревари техния пиар срещу нея.

Неслучайно смаяният от разкритията Христов подчертава в свое интервю по този повод, че Вихра вече е знаела за връзката му с бившата пиарка на най-богатия българин, щом той набрал смелост да си признае.Хитрата възпитаница на византийската школа на многократно омъжваната и разведена Миглена Ангелова е избрала идеален момент, за да подложи на публичен линч "прелюбодейците" и да излезе бяла и добра от калта.

На всичкото отгоре тя си гарантира работното място и приличен рейтинг за следващия тв сезон, коментират познавачи на медийния бизнес.Така самотната майка като нищо може да се превърне в екранна икона на стотици хиляди изоставени жени, а нейното положение е далеч от самотата, разправят аверчета на Иван и Андрей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !