Звезди триумфираха във Велико Търново

18.08.2011 13:45 | Видян 4161 пъти | Гласували 1

Звезди триумфираха във Велико Търново

В сряда звездите на Фен ТВ триумфираха на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Десетхилядната публика подкрепяше нон стоп певците от всички жанрове.
Както на всеки концерт, началото бе поставено от фолклорната част, в която се изявиха ансамбъл "Чинари", Румяна Попова и Радостина Паньова.

Йоанна, Теди Кацарова и Орлин Павлов радваха със своите парчета, а Ритон разпали сантиментални спомени и предизвика вълна от бурни аплодисменти с емблематичните си хитове. Щафетата бе поета от попфолка и градусът на настроението се покачваше главоломно.
Алисия буквално омая зрителите не само с песните си, но също с визия и шоу и те я поздравиха с мощни и нестихващи овации. От ВИП  местата я гледа майката на Валери Божинов, с която певицата е в прекрасни отношения.

И соловите изпълнения, и дуетното парче на Джина Стоева и Ивена също бяха аплодирани бурно, а дебютантите на вечерта Славена и Джордан усетиха за първи път тръпката на турнето. Публиката пък красноречиво им показа, че напълно заслужават да са на голямата сцена.
С много динамика и с хит след хит продължи шоуто на звездите, атрактивно водено от очарователната Ваня и шоумена DJ Дамян. Двойката в живота става все по-успешна и на сцената.

Десислава направи своето второ участие със силен микс от вечни хитове, а публиката пя с нея през цялото време. Софи Маринова също не остави равнодушен никой фен и получи силна подкрепа. Теодора продължи да държи високо нивото на настроението с ефектната си сценография и впечатляващ микс от хитове, в два от тях се включи и дуетният й партньор диджей Джери.

Емануела, която този път се появи най-сетне в бял булчински тоалет от няколко части, продължавайки булчинската линия, скъси съвсем дистанцията и слезе при публиката, за да я поздрави отблизо. Хиляди пяха заедно с нея хитовете ѝ, а после я викаха на бис. Певицата им подари рефрен акапелно, което видимо беше крайно недостатъчно, защото скандираха за още и още.

Тони Стораро излезе последен на сцената във Велико Търново и инжектира финалната доза висок адреналин. Човекът глас също не сдържа емоцията си и слезе при феновете, за да се слее с тях. Екзалтирани, почитателите пяха песните му, скачаха и танцуваха.

Без съмнение звездите на Фен ТВ успяха да направят едно неповторимо шоу за страхотната публика във Велико Търново, която бе и най-многобройната досега от турнето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !