Ивена залага на Жан Пол Готие за турнето на Фен тв

09.08.2011 17:00 | Видян 7053 пъти

Ивена залага на Жан Пол Готие за турнето на Фен тв

Предстоящото национално турне на Фен тв разбуни духовете в музикалните среди това лято. Поп, попфолк и фолклорни изпълнители от различни продуцентски компании са в трескава подготовка за представянето си по стадионите на България. Освен че подбират прецизно миксовете от песни, с който искат да взривят публиката, звездите се вълнуват не по-малко и около сценичните си тоалети – колко на брой и какви да бъдат те са основните дилеми за разрешаване.

Ивена е първата певица, която се похвали с готов гардероб за голямото събитие. Тя ще бъде с различни одежди на всеки от осемте концерта, но няма да избяга от стила, който налага в последната година и в който се чувства най-удобно и най-себе си. Певицата е заложила на изчистени визии предимно в черно и бяло, но задължително с някакъв ефектен акцент. В повечето случаи той ще е постиган с кожени аксесоари.

Сценичните тоалети на Ивена са подбрани от самата нея с безценната помощ на личната й стилистка Димка Шаламанова, която й е донесла някои неща специално от Франция. Сред дрехите-уникати има един модел на Александър Маккуин и цели три на Жан Пол Готие. Моден сет именно от неговата колекция, включващ къси панталонки, сако и екстравагантна риза, като че ли най-лежи на сърцето на Ивена. Звездата на “Ара мюзик” още се двоуми точно на кой концерт да го облече. Едно обаче е сигурно – освен музикална, това лято се задава и “fashion” лавина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !