Ивена, Кондьо и Румина поляха рождения ден на Фен ТВ

15.11.2010 15:00 | Видян 8126 пъти

Ивена, Кондьо и Румина поляха рождения ден на Фен ТВ

Петрич стана поредният град, който бе домакин на клубното турне на Фен ТВ, по случай седмия рожден ден на медиата. Кондьо, Ивена, Румина и Dillan направиха уникален купон за гостите, изпълнили до краен предел Сити клуб.

Началото сложи Dillan, който набързо бе обграден от красиви девойки и трудно си проправяше път сред купонджиите. Още по-трудно му стана след като предаде щафетата на Румина, тъй като трябваше да обърне внимание на атрактивни ухажорки. Оказа се, че момичетата работят в казино на Кулата, и на няколко пъти поканиха певеца да им гостува и да заложи някой и друг жетон.
Румина и Ивена пък изненадаха с дует на „Една новина”, което предизвика женското присъствие в клуба да демонстрира „големи букви”. С бурни овации бе посрещнат Кондьо, който не остави никого да седи кротко по масите. Певецът „забърка” коктейл от стари и нови хитове и за пореден път доказа, че е един от най-добрите изпълнители в попфолка.

На финала четиримата изпълнители вдигнаха наздравица с чаша шампанско, а вкусната торта набързо бе изядена от петричани.

Преди концерта в Петрич, фолк звездите се заредиха с енергия в местността Рупите. Те разгледаха къщата, в която пророчицата Ванга приемаше нуждаещи се до последните си дни, след което запалиха по една свещ за здраве в църквата Света Петка. 

Турнето на Фен ТВ продължава на 22 ноември в София, в денс център Син Сити.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !