Кондьо с нов албум

08.06.2010 12:00 | Видян 4988 пъти | Гласували 1

Кондьо с нов албум

THE BEST – новият албум на КОНДЬО е истинска класика в жанра! Той събира най-доброто от 15-годишното творчество на турбофолк идола. В осмия пореден албум на звездата на Diapason Records са включени 18 невероятни хита, които отдавна са спечелили сърцата на феновете на темпераментните ритми.

В уникалната компилация място намира и новият разбиващ микс на гласовития изпълнител - „Трепач микс”, който за броени дни се превърна в едно от най-предпочитаните парчета сред почитателите на попфолка. В актуалния микс на Кондьо са събрани популярни ромски песни като „Цънцърке”, „Корекоми”,„Мами роми мироми”, „Чайе шукарие” и „Джинго, Джинго”, които в новите аранжименти, дело на Даниел Ганев, звучат още по-завладяващо.

В сборната компилация са и останалите миксове - „Атака микс”, „Снежна атака”, „Тупалка микс” – до един суперуспешни и превърнали се в  запазената марка на талантливия изпълнител. Емблематичните хитове на фолкветерана „Доко, Доко”, „Мъни, мъни”, „Джиджи биджи”, разбира се, също са включени в албума “The Best”, редом с най-новите му песни - „Черешката на тортата”, „Пускам те” и „Нямаш равна”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !