Кондьо атакува с Трепач микс

21.05.2010 15:00 | Видян 3922 пъти

Кондьо атакува с Трепач микс

Кондьо е готов с нов разбиващ микс от популярни купонджийски песни. Не случайно е избрано и заглавието му – „Трепач микс”. Звездата на Diapason Records е заснел и лайв версия към парчето, която съвсем скоро ще се завърти в ефира на Фен ТВ.


Новата китка на Кондьо включва популярни ромски песни като „Цънцърке”, „Корекоми”,„Мами роми мироми”, „Чайе шукарие” и „Джинго, Джинго”. Те са едни от любимите на почитателите на страстните ритми, а сега в новите си аранжименти, дело на Даниел Ганев, със сигурност ще спечелят още повече фенове.


„Всъщност съм готов от известно време с „Трепач микс”-а, но исках да я задържа малко, за да я пусна точно в разгара на баловете и малко преди началото на лятото.”, доверява Кондьо. „Подбрали сме такива песни, които хем са популярни, хем не са толкова използвани в последно време. Определено са много танцувални и се надявам, че тази китка от песни ще стане неизменна част от много предстоящи партита.”, каза още гласовитият сливналия.
Миксовете, съдържащи хитови песни, са запазената марка на Кондьо. В репертоара си той има няколко такива - „Атака”, „Снежна атака”, „Тупалка” – и всички те са суперуспешни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !