Кондьо посвети песен на жените

18.03.2010 15:00 | Видян 4793 пъти

Кондьо посвети песен на жените

Кондьо вече радва многобройните си почитатели с новото си парче Нямаш равна. Песента има и видеоверсия, която от днес се върти само в ефира на ФЕН ТВ. Изпълнителя на Diapason Records избра новата му песен да се появи между 8 март и Цветница като своеобразен подарък за всички жени, които се чувстват специални.
Този път гласовитият певец и продуцентите се спряха на музика, която е базирана на традиционни ромски мотиви. Закачливият текст е дело на Диян Георгиев, а аранжимента – на Юлиан Любенов. Видеореализацията е осъществена от режисьора Ненчо Касъмов.
„Искаше ми се песента да излезе точно сега – между двата красиви дамски празника – 8 март и Цветница и да бъде като подарък за всички жени, които се чувстват неповторими и желани.”, разкрива подробности Кондьо. „Текстът разказва за това как една жена може да бъде уникална и това да предизвиква възхищението на мъжете и разбира се, завистта на другите представителки на нежния пол.”, допълни още гласовитият певец. „Текстът е по-провокативен, но мисля, че това се харесва на публиката. А и напълно съответства на музиката.”, аргументира се звездата на Diapason Records.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !