Последното такси на Ками

13.08.2011 09:00 | Видян 5175 пъти

Последното такси на Ками

Мъжете са като таксита са Камелия Тодорова, все още наричана Търновската царица от представителите на силния пол. Тя прелита с тях почти винаги транзит до различни спирки – музика, кино, организаторска дейност. Но най-изненадваща се оказа последният адрес на Ками – политиката.  Джаз изпълнителката изненада всички през седмицата като влезе в дует с охранителния бос Димитър Куцаров, състудент на премиера Бойко Борисов от МВР академията. Двамата се обявиха за новата кандидат президентска двойка.  Политиката бе последното такси, в което публиката очакваше да види изпълнителката на хитовете от 70-те „Чакам те сутрин рано“ и „Не ме гледай така, момче“.

Макар да стартира като певица с втората награда на джаз фестивала в Полша, Камелия всъщност стана истинска звезда с ролята си на слугинята в Търновската царица. Там тя  дели Стефан Данаилов с богаташката щерка Ели, в чиято роля е Ирен Кривошиева. Искрите, които прехвърчат на екрана между Ламбо и Камелия, се прехвърлили и в живота, шушукат запознати. Неслучайно двамата играят толкова успешно влюбени, които се крият от хорските погледи. Същите искри обаче блеснали в очите и на другата звезда от филма, Ирен Кривошиева. Неотдавна Стефан Данаилов официално призна, че резултатът от тази любов бил сина на Ирен, Владко. Камелия обаче нямала никакво намерение да се бори с Ирен за Ламбо, още повече, че тя е омъжена за ученическата си любов – мъж, когото и до днес Ками пази в тайна. Малко след Търновската царица тя вече е яхнала следващото такси, с което пристига на кинофестивала в Москва през 1983.

Там е поканена лично от Никита Михалков, съвсем не случайно, както твърдят нейни дружки от онова време. Другият специален гост на фестивала бил Робърт Де Ниро, с когото, ако се вярва на мълвите,  също имало това-онова. Никита и Робърт обаче също се оказват само спирки по пътя на  нейната кариера и тя се завръща у нас. По това време, представяйки се известен режисьор, в България пристига германецът Майкъл Кунстман. Пленен от красотата на Камелия, той й предлага да играе във филм за Марлене Дитрих и тя тутакси налапва въдицата. Избягва от социализма в багажника на колата му. Щом се озовала в Обетованата Западна Германия обаче тя открила, че всъщност няма да се снима в никакъв филм, а ще става съпруга-затворник. Ражда две момичета близначки и едва издържа до първите години на демокрацията, за да се върне в родината си.

Бойко Борисов е нает от Кунстман да я пази от „народната любов“ и най-вече от други мъже. Бойко пък е препоръчан на Кунстман от Станислава Армутлиева, при чийто баща младият тогава охранител тренирал карате. Три месеца по-късно Бойко е уволнен от германеца, без да уточнява причините. Но пък Камелия вече е свободна и иска развод. Кунстман остава да се утешава със Саня и я прави шефка на музикалната компания Вирджиния Рекърдс.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !