Д2 и Gravity Co свирят с ученически групи

15.05.2008 10:04 | Видян 3287 пъти | Гласували 1

Д2 и Gravity Co свирят с ученически групи

Мощен лайф на D2, Gravity Co и трите ученически групи Hype, Vice Versa и Търнокоп разтърси снощи 35 СОУ в София. Това беше петия концерт от изключително успешното турне на D2 и Gravity Co с полуфиналистите от конкурса за най-добра училищна група.

Поради проливния дъжд, концертът закъсня с близо два часа, което наложи намесата на полицията - заради многото оплаквания от живеещите в района около двора на училището. D2 и Gravity Co съкратиха наполовина своите сетове. Наложи се и  ученическите групи да изсвирят само по една песен. За да ги компенсират, D2 и Gravity Co поканиха Vice Versa, Hype и Търнокоп  да участват във финалния концерт в София на 22 май, независимо дали ще се класират. Въпреки лошото време много хора, дошли да чуят своите любими групи, ги подкрепяха бурно до самия край.

Гласуването за финалистите продължава до 18 май включително. Преди големия финален концерт на 22 май в залата на НМУ „Любомир Пипков”, когато ще се обяви групата победител остават още два концерта. На 15 май във Враца с група  New Voice в  ПМГ „Акад. Иван Ценов“  и на 16 май в Монтана с група The Strunes  в ГПЧЕ „Петър Богдан“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !