Coca - Cola, D2 и Gravity Co търсят най-добрата училищна група на България

10.03.2008 16:28 | Видян 4899 пъти | Гласували 1

Coca - Cola, D2 и Gravity Co търсят най-добрата училищна група на България

Днес 10.03.2008г., Coca - Cola, D2 и Gravity Co дадоха пресконференция, на която официално обявиха началото на конкурса за най - добра училищна група.

Coca - Cola, D2 и Gravity Co дават шанс на ученическите групи в България да покажат на какво са способни, да премерят сили и да спечелят нови фенове, а най – добрата от тях и голямата награда, като качат своите авторски изпълнения или непрофесионални видеоклипове  на  www.cokemusic.bg 

Има няколко задължителни условия за участниците – минимум трима от членовете на групата да са ученици на възраст  между 14 и 20 години, да представят авторско парче и изпълненията да не са фолклор или поп-фолк.

Срокът за качване на изпълненията е от днес 10 март до 6 април 2008г. включително. От 7 април - 20 април 2008г. ще се гласува за десетте най - добри групи, които ще се класират за втория етап - полуфинал. Гласуването ще става електронно, само на www.cokemusic.bg

Десетте групи - полуфиналисти получават право на участие в концерт заедно с  D2 и Gravity Co в собствения си град, в своето училище.
В периода от 21 април – 18 май 2008г., успоредно с концертите ще тече и второто гласуване. Посетителите на сайта ще имат възможност да гласуват отново за своя фаворит между десетте групи – полуфиналисти.
Две от групите полуфиналисти, събрали най-много гласове отиват на големия финален концерт в София, където D2 и Gravity Co ще обяват групата – победител. Това ще се случи на 20 май 2008г.

Най - добрата училищна група на България ще получи продуциране на една авторска песен, заснемане на видеоклип към нея, инструменти и пълно музикално оборудване. 

Конкурсът “Coca - Cola, D2 и Gravity Co търсят най-добрата училищна група на България” е поредната инициатива подкрепена от Coca – Cola, с която чрез универсалния език на музиката се дава възможност на младите хора да изявят своя талант и да изразят себе си.   

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !