Преслава с гадже на море

03.08.2011 12:00 | Видян 13578 пъти | Гласували 1

Преслава с гадже на море

Преслава най-сетне има мъж до себе си и откри щастието в любовта. Фолк звездата в момента е на почивка на Черноморието и е отседнала в тузарски хотел на Слънчев бряг с новия си любим и няколко приятели.

Преслава и атлетичният ѝ мъж се препичат на частния плаж пред хотел "Гларус" и нямат никакви притеснения, че ще бъдат разпознати. Всички туристи в тузарския комплекс са чужденци и не обръщат никакво внимание на нашенската дива. Затова звездата свали задръжките и се радва публично на любовта на новото си гадже. Приятелят ѝ е неизвестен в светските среди, но пък блести с атлетично тяло и джентълменски обноски. Обгрижва Преслава на всяка крачка и от далеч личи, че тя се разтапя в неговата компания.
Двамата са на море от два дни, но едва вчера, в ранния следобед се престрашиха да се излегнат на плажа. Любимият на звездата носеше плажната ѝ чанта, мажеше я с плажно масло и я настани на шезлонг. Тя пък му отвръщаше с нежни усмивки и му шепнеше на ушенце.

Доказателство за близостта им е фактът, че момчето редовно вдига телефона на Преслава. Тузарският бял айфон на певицата звънеше постоянно, но повечето път тя подаваше апарата на любимия си да провери кой я търси. Той пък с лекота отбиваше мераклиите за разговор със звездата, за да останат отново насаме. Скоро обаче уединението им бе развалено от останалата част от компанията на певицата, която се присъедини към плажните забавления.

Преси започна оживено да разказва на приятелките си клюки от нощното парти, което - както стана ясно - е споделила с атлетичния младеж. Той често ѝ подсказваше подробности за една или друга случка и подкрепяше думите ѝ със смешни сценки. После двамата се изкъпаха в морето където продължиха да се закачат и интимничат. На излизане от водата, гаджето на Преслава я понесе на ръце. Певицата е отслабнала драстично и фигурата ѝ е доста сексапилна. Банският отлично подчертаваше изваяните ѝ форми, от които не само немските туристи, но и любимият на звездата рядко откъсваха поглед, разкриват папараци на Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !