Руши Видинлиев и Ирена Милянкова с участие в нов филм

02.08.2011 17:00 | Видян 4441 пъти

Руши Видинлиев и Ирена Милянкова с участие в нов филм

На 3 август поп певецът става на 31, а на 9 август ще удари официално клапата на продукцията по едноименния роман на Владислав Тодоров, съобщи писателят специално за „Монитор”. Така Руши ще изостави за малко микрофона и ще се отдаде на новото поприще. Той ще играе агент на Държавна сигурност, който създава паралелен фантомен отдел и вербува хора. Всъщност певецът е учил драма още в училище и е учил „Театър и кино” в Бристолския университет, така че има представа от актьорско майсторство.

Проектът „Цинкограф” премина през доста перипетии, като първоначално зад него застана Явор Гърдев. Но след като субсидирането му бе отложено и миналата година подготовката му стопира, режисьорът на „Дзифт” се отказа от него. Сега щафетата поема Емил Христов и това ще бъде дебют на известния оператор като режисьор на игрален филм, пише dir.bg.

Другото атрактивно име в продукцията е на моделката Ирена Милянкова, която ще играе любимата на агента. Съни от сериала на БНТ „Под прикритие” показа, че добре се справя като актриса и явно това е надделяло да бъде ангажирана отново във филм.

В „Цинкограф” участват около 30 български актьори, сред които личат имената на Деян Донков, Руси Чанев и Христо Гърбов. Филмът ще бъде заснет основно в София, в студията на „Ню Бояна филм” и на морето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !