Принц Кирил оглави сърфърска класация

24.07.2011 09:00 | Видян 3758 пъти

Принц Кирил оглави сърфърска класация

Българският АРИСТОКРАТ княз Кирил Преславски оглави класация на звездните сърфъри – непрофесионалисти, направена от испанското издание 10’. Макар да живее от бая години в Лондон, където се труди като съдружник в яко финансово дружество, вторият син на Цар Симеон Втори, се ползва с голяма популярност в мадридското общество. Там още помнят бурното ергенуване на хубавеца, когато той

запали не една махала в испанската столица
 
Кирил е корица на светското списание Ола, папараците следят и ваканциите му на Майорка, където има вила. Особено зачестиха набезите им след охлаждането на отношенията на княза Преславски със съпругата му.

За известно време тя се беше хванала с британската кинозвезда Хю Грант, а той – с легендарния супермодел  Ел Макферсън. Общото на принца и красавицата – викат им Тялото.

Само един човек може да оспорва

славата на нашето момче в любимия му спорт – сърфа. Това бил холивудският секссимвол Матю Маконъхи, анализират колегите от 10’. Според тях Кирил обаче печели по точки пред конкурента си отвъд Океана, защото не практикува само един вид сърф.

Той владее и уинд, и кайт, и всякакви други видове екстремни дисциплини, върху дъската. Докато Матю предимно лежи и пъшка върху вълните, плъзгайки се върху своя сърф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !