Смърт по време на ваканция

22.07.2011 11:23 | Видян 2013 пъти | Гласували 1

Смърт по време на ваканция

Няма такава държава! Както си плува едно щастливо дете в басейна, и току намери ГИБЕЛ. Държавата е България и се представя за туристическа. Ще кажете – занимаваме ви със стари новини. Ще отвърнем: прочетете внимателно новите ни разкрития.

Първо, смъртта на това момиче и последвалата мощна антиреклама за страната ни струват досега поне 80 млн. евро отказани ваканции на немски туристи. Второ, всичко това заради около 500 спестени лева от елементарна инсталация, която туристическите хора наричат “прахосмукачка”. За да не я купят, хотелиерите махнали мрежата на тръбата, та тя засмукала детето. И трето, това не е първи ужасяващ случай в незаконния басейн на хотел Берлин. Предният едва не е завършил печално, но това е струвало на немския туроператор 78 000 евро.

Такива работи има още много да се случват. Защото бая хотели у нас работят дори без Акт 16. Например ВИА ПОНТИКА на до неотдавнашната работодателка на ресорния зам. – министър по туризма. Ето ви и обяснение защо той мълчи като...да не казваме какво.
Добре е, шегуват се неуместно някои, човек да си е по-едричък като Азис. Няма опасност да го засмука басейнова тръба, както ще се уверите от снимките на плацикащия се ромски славей. Ще научите пикантерии и за неговата борческа компания.

Богатите също плачат, както ще разберете по историята на Наталия Гуркова, чийто подозрителен съпруг й пращал тайни агенти да я следят с кого и къде движи из София.
Опадват ли миглите на Ивана? Защо побеля Миро? Кой определи нашия принц Кирил за по-печен от Матю Маконъхи? Защо Бербиньо не може да диша Божиньо и кой е поводът за поредната ни междузвездна футболна война? Всичко това ще научите от нашите страници! Четете и се забавлявайте!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !