Платена ли беше титлата на Мис Силикон?

18.07.2011 15:20 | Видян 3596 пъти | Гласували 1

Платена ли беше титлата на Мис Силикон?

Още при представянето на кандидатките за Мис България беше ясно, че Антония се държи сякаш вече е спечила състезанието. Това накара мнозина да заподозрат, че титлата й е платена. Неофициалната информация тогава говореше, че подобно звание можело да се изтъргува за десетина хиляди евро, но Уикенд вдигна мизата до 50 000 лева. Супер 19’ отказва да повярва, че е възможно честта на българките и тяхната хубост да бъде предмет на алъш-вериш.

После в интригата бе намесено и любимото за конкурси sms-гласуване. Същата година, по ирония на съдбата, така изненадващ победител се оказа и трудно пеещият Човек-глас, който бая ни поизложи на Евровизия. Музикалният конкурс от началото си произвежда скандали с подозренията за злоупотреба със сим-карти. И Краси, и Антония отнесоха закачки на тема травестизъм в интернет форумите.

Тогава се появиха следващи интриги. Оказа се, че Антония май е пипана тук-таме. Това си личеше на снимките й от тура по бански по специфичната балонеста форма и поведението на гърдите й. Даже самият вестник Капитал от висотата на своето положение посвети на миската статията си Силиконова буря. Тя първо не потвърждаваше, а после започна да прави полупризнания по темата. За разлика от Мис Вселена, който е комерсиално състезание за най-добър пластичен хирург в света, конкурсът Мис Свят, за който бе избирана Тони, цени естествената красота.

Неведнъж по този повод е имало големи спорове. Но на Мис Свят категорично забранените неща са две – пластика и голи снимки в живота преди спечелване на короната. Неслучайно преди Мис Свят скандалът с гърдите на Антония гръмна чак в Германия. Тамошен сайт написа: “Тя притежава не само усмивка, но видимо и малко силикон”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !