Ники Михайлов: Правя милион на година – карам Ламборгини

16.07.2011 09:00 | Видян 5336 пъти

Ники Михайлов: Правя милион на година – карам Ламборгини

Сензационни МИСЛИ сподели тези дни при лагеруването си в България вратарят на националния отбор по футбол и син на председателя на БФС Ники Михайлов. Сребърният медалист от холандското първенство за Твенте, чийто стадион се срути преди дни, откровено си каза всичко по щекотливите теми от спорта и живота.
Пред Канал 3 Ники сподели, че Лотар Матеус е въвел строг дух и дисциплина в нац.тима. Той юркал здраво момчетата с по 2 тренировки на ден. “В националния отбор и да паднем, няма да е нещо ново за нас”, категоричен е вратарят.

“Ние пък помогнахме на Матеус за друго. В България вече се ориентира с жените”,

заявява най-откровено вратарят на националния отбор на нашата държава, като вплита чувство за хумор в разсъжденията си за живота.
Според цитирани от него световни класации той е в Топ 5 за своя пост и това го изпълва със самочувствие.
Джобът на Ники също прелива от пари. “Правя към милион лева годишно, защо да не карам Ламборгини”, изцепва се той. Младият Михайлов най-откровено признава, че участва в автогонки. “Ходим до Германия, защото там има къде да се развиват големи скорости”, разправя той.
Футболисът твърди, че няма как да си удържа адреналина, ако не го прави на педал. Иначе в договора му е категорично забранено да кара сърф, сноуборд, ски, мотори, че даже и да рита в махленски мачлета. 
По въпроса защо е взел охрана, също има ясен отговор:

“Не ме е страх от мафията. Но в България има доста злоба.

Аз никога не съм се бил и не си представям какво би станало, ако в някоя дискотека някой примерно ми счупи ръката. Не парадирам с охраните, имам възможности и съм си взел предпазните мерки. Все пак веднъж ми заляха и ферарито с киселина”.
Михайлов-младши твърди, че е щастлив с бившата на експриятеля си Валери Божинов – певицата Алисия. “Работата в нашия триъгълник или четириъгълник стана като тв сериал. Папараците са навсякде около нас”, не без известна радост споделя синът на боса на футболния съюз. Той твърди, че не Николета Лозанова го е разделила в дружбата с Валери Божинов, понеже тя отдавна била затворена страница и нямал нищо против нея.
Михайлов тепърва щял да развива своите нови проекти, свързани с благотворителност, мода и изкуство. “Голямо евалла на Митко Бербатов, че първи започна да прави това”, хвали бившия капитан на националите Ники.

“Всеки футболист трябва да има сайт и пиар”,

категоричен е вратарят на българската гарнитура. Той твърди, че в холандското първенство, където играе, поне 50 – 60 състезатели се движат непрекъснато в компанията на пресаташета и това ги прави истински звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !