Рене Ранев стана любимец на Лиз Мичъл от Boney M

14.07.2011 17:00 | Видян 5292 пъти

Рене Ранев стана любимец на Лиз Мичъл от Boney M

Гласът на култовата група Boney M - Лиз Мичъл предложи на младия български певец и композитор Рене Ранев съвместна работа по нов музикален проект. В него участие ще вземе и новосформираната група на нейния син Арън Пембертън - The Supernova Heroes. За да му разкрие тези си планове за бъдеща обща работа, певицата покани талантливия творец и неговите мениджъри на двучасов разговор във ВИП зоната на летището в Санкт Петербург, непосредствено преди нейното връщане в Англия.

На срещата тя похвали Рене Ранев, че пее от цялата си душа и сякаш е "оставил сърцето си на сцената", след което му даде ценни съвети от дългогодишния си опит. Артистът на "Жокер Медиа" впечатли Лиз Мичъл с изключително силните си изпълнения по време на международния фестивал за младежка музикална култура "Бели нощи" в Санкт Петербург, Русия.

В качествата на родния музикант се убедиха и други световно известни музиканти – басистът на Whitesnake и Thin Lizzy Марко Мендоза и вокалистът на групата “Down Low”, която през 90-те направи мултиплатинения хит “Johnny B.”, Майкъл Далиен.

В по-нестандартно амплоа - на талантливи музиканти, в рамките на фестивала "Бели нощи" се изявиха холивудските звезди Кевин Костнър и Уди Алън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !