Йорданка Христова огласи "Приказки за любовта"

13.07.2011 15:00 | Видян 5195 пъти

Йорданка Христова огласи

С испански страстни ритми Йорданка Христова откри дебютната изложба на най-известната художничка в елита на одита. Офелия Славкова подари уникална картина на естрадната прима, коятоза първи път изпя новата си песен по Вапцаровото "Прощално" на експозицията в Дома на архитекта."Безумно впечатлена съм. Не мога да повярвам, че един човек на цифрите може да сътвори това. Харесват ми смелите й решения и колоритът", сподели Христова за 109-те картини на бизнесдамата, управител на "Глобъл одит сървисиз".

Топ икономистката, една от най-популярните наши одиторки, получи музикален дар от Йорданка Христова и пожелание да посети Куба, "за да нарисува още по-пъстроцветни платна". "Бях изненадан, когато разбрах за изложбата, а картините на Офелия са като експлозия. За човек на бизнеса подобна изложба е огромно постижение. Ние черпим от твоята енергия", не пестеше комплименти и възторг  председателят на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев.

"Нека да не допускаме забързаното всекидневие да замъгли погледа ни и да избледни прекрасните неща в живота ни. Да изберем любовта, радостта и добротата един към друг", подкани експертката в одита всички, които до 20 юли ще се насладят на нейните живописни "Приказки за любовта".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !