Йорданка Христова: Никога не съм се вземала съвсем насериозно!

26.07.2010 12:30 | Видян 6865 пъти | Гласували 1

Йорданка Христова: Никога не съм се вземала съвсем насериозно!

От няколко дни ми звънят хора, които прочели някъде, че ще бъда удостоена с орден Стара планина.

Малко по-късно ми звънна и лично министърът на културата Вежди Рашидов, който заяви, че "Стара планина е в моите крака”. Това заяви пред PRO.BG Йорданка Христова.

До този успех Христова достига, след като е неуморно 46 години на сцената, издала е 18 албума, изпяла е над 250 български и също толкова чуждоезични песни и има над 3000 концерта.

Звездата посрещна екип на медията в летния си дом в Царево. Магнит за приятели, уют и безкрайно спокойствие е градината на Йорданка Христова. На чаша кафе "годеницата на всички кубинци" споделя, че клюките не могат да прескочат стените на зеленото й убежище. Не я дразнят, дори я разсмиват. Последно чела, че ще се жени. Клюки или не, звездата е категорична, че славата не й тежи. Само понякога иска да излезе небрежно облечена.

"Ще продължавам да пея, докато съм във форма и имам публика. Никога не бих пяла, само защото трябва да пея - при мен нещата не стоят на всяка цена. Никога не съм се вземала съвсем на сериозно”, каза звездата.

На въпрос за Фидел Кастро отговори уклончиво, „да е жив и здрав”, а за мълвата, че с Лили Иванова имат стара вражда обясни, че не са врагове, но не са приятелки – нямат нищо, което да ги сближава. „Имаме различни приоритети. За Лили професията е всичко, за мен не - пея, защото ми харесва и мога много да пътувам”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !