Мис България Антония Петрова отвлечена от бивше гадже

13.07.2011 11:20 | Видян 5440 пъти | Гласували 1

Мис България Антония Петрова отвлечена от бивше гадже

Мис България 2009 Антония Петрова е била отвлечена вчера вечерта, съобщиха от полицията, цитирани от "Дарик радио".  Похитителят на 26-годишната перничанка е бил задържан три часа по-късно. Това е 46-годишният руснак Александър Бередин, който е бивше гадже на Антония. Той пристигнал с джип около 20 ч. и буквално издърпал от ресторант в кв. "Бояна" момичето, което вечеряло с рап певеца Адриан Рачев-Румънеца. Сцената се разиграла пред очите на присъстващите.

След сигнал от родителите на Антония, полицаите успели да спрат джипа на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза". Бившата най-красива българка била открита вътре увита в одеяло и с охлузвания по тялото. Руснакът е задържан за 24 часа. Според неговата версия Антония се качила доброволно в колата, понеже "обичала да се вози", пише още vesti.bg.

Антония беше сгодена за руския бизнесмен, но през 2010 г. се заговори за раздялата им. Петрова отказваше да коментира въпроса публично, но не криеше, че заради многото й ангажименти отношенията им охладнели и че предпочита да се съсредоточи върху кариерата си. Тя дори допускаше, че титлата е трамплин за сериозна кариера и би й помогнала за бъдеща политическа дейност.

Изборът й за Мис България, който за пръв път стана по нов метод (чрез гласуване с есемес в в съревнование с други 10 кандидатки) беше обаче доста критикуван в обществото.

Той предизвика истински скандал относно това нагласени ли са конкурсите за красота в България и това ли е действително изборът на зрителите. Жълтата преса пък беше предрекла, че именно тя ще спечели.

Мнозина изразиха съмнение относно нейната красота. Появиха се и коментари за бюста на победителката, който бил силиконов, а правилата на "Мис Свят" не позволявали хирургически интервенции върху момичетата.

Не по-малко одумвано беше и участието й в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия преди финала на конкурса, когато тя каза, че смята за унизително да отговаря на изпитни въпроси на журналиста като кога е основана българската държава и кога страната ни е приета в ЕС. Тогава Цветков не се посвени да я изгони от студиото си.

Антония Петрова има две висши образования - международни икономически отношения и право в УНСС. Има и две специализации в Москва. През 2006 г. специализира руски език, във филологическия факултет на "Държавния институт по руски език А. С. Пушкин", а през 2008 г. в Института за развитие на финансовите пазари в Москва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !