Остров Тасос вдъхновява Мариана Йотова

11.07.2011 12:40 | Видян 3358 пъти

Остров Тасос вдъхновява Мариана Йотова

Атрактивната певица и актриса Мариана Йотова разкри, че остров Тасос я е вдъхновил за текста към последното й парче (което е първо в самостоятелната й кариера като певица) „Думи три”. Магията на красивия остров, където Мариана разпуска всяка година през кратката си ваканция, повлияла на брюнетката за изпълненото с любов и мистицизъм парче, което дава сериозна заявка да се превърне в един от най-обичаните летни хитове.

В един свят от романтика, сенки, тихи шепоти и нежност ни потапя текстът на парчето, а клипът, дело на екипа Жоро Петков и режисьора и фотограф Константин Кръстев – Коко, запленява с модернистична изчистена визия. След промоцията в София, уважена от топ музиканти, на парчето предстои гореща промоция на българското Черноморие в разгара на лятото.

След усилена работа през годината, в която тя игра в мюзикъла „Площад Синева” и реализира многобройни поп и джаз проекти, Мариана Йотов отново заминава за магическия остров, където вероятно ще се роди текста за новия й проект, който певицата ще лансира през есента.

Снимкa: Константин Кръстев - Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !