Захари Бахаров и Христо Шопов се вързаха на Варгала

01.07.2011 16:20 | Видян 4845 пъти

Захари Бахаров и Христо Шопов се вързаха на Варгала

След като играха братя в хитовия игрален филм Love.net, двама от култовите актьори на родното кино - Захари Бахаров и Христо Шопов отново се събират в бг продукция. Владислав Карамфилов - Влади Въргала приключва работата по проекта си Операция Шменти капели, в която двамата са основни фигури. През 2000 г. Въргала пише театрална пиеса, която впоследствие решава да развие до филмов сценарий.

До 2006 г. продукцията е имала едва няколко снимачни дни, а в последните пет години работата е по-сериозна. Влади Въргала разкри, че премиерата на филма е планирана за есента. Актьорът-режисьор повдига леко завесата около това, което ще видим. 

Филмът ще разказва за далаверите, интригите и корупцията в управлението на държавата преди ГЕРБ да дойде на власт. Въргала обаче категорично отрича във филма да са намесени каквито и да е политически интереси. Той уточнява, че филмът не е насочен към никоя партия, а отразява стремежа на предишното управление да ни държи на каишка.

Карамфилов, който никога не е крил симпатиите си към премиера Бойко Борисов, признава, че Операция Шменти капели е вдъхновен от министър-председателя. И по-точно от репликата на Борисов по повод управлението на тройната коалиция: "Преди нас са крали, а сега се правят на шменти капели".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !