Световноизвестна еко журналистка идва у нас

28.06.2011 15:00 | Видян 2341 пъти

Световноизвестна еко журналистка идва у нас

Млада, красива, еко отдадена - така най-кратко може да бъде описана финландската журналистка, водеща и телевизионен продуцент Анабела Ашвик. В световен мащаб красавицата е позната като водеща на мега модното шоу на „Виктория сикрет”, а за онази част от аудиторията, която познава в детайли Ашвик – тя е създател на един от най-влиятелните еко блогове – www.ethicalbella.com.

По покана на Scent Management Анабела ще бъде водещ на Средиземноморската еко седмица между 1ви и 5ти ноември 2011 г. на борда на еко кораба MSC Fantasia. Става дума за инициатива на www.expogreenglabal.com, която бизнес дамата Албена Петрова анонсира пред представители на родния еко и био бизнес в средата на май. Инициативата на Петрова ще даде възможност на българския „зелен” бизнес да се срещне с представители на еко индустрията от над 30 държави и да обмени опит и идеи с тях.

Анабела ще бъде водещ на еко събитието, както и на конкурса „Pure beauty”, който Петрова организира заедно с Жени Калканджиева. Съвсем скоро започва и кастингът за момичета в България, а критериите съвсем не са неизпълними – в подбора на участничките ще се залага на естествената красота и неподправения чар. На борда на еко кораба през ноември те ще представят себе си и дрехи, изработени от изцяло еко материали, дело на световнозивестни еко дизайнери, сред които и българинът Евгени Петков.

„Неслучайно аз и екипът ми решихме да отправим поканата си към Анабела Ашвик. Тя е световно име в света на модата, а мнението й по различни аспекти на еко темата се радва на широка публичност и влияние”, споделя Албена Петрова, управител на Scent Management. Тя е убедена, че нейната инициатива ще отвори много врати за развитието на „зелената” идея в живота и бизнеса в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Няма коментари към тази новина !