Bobo Zander Jeans с лятна колекция

09.05.2008 10:35 | Видян 5642 пъти

Bobo Zander Jeans с лятна колекция

Това лято Bobo Zander Jeans ще бъде съчетание от модерна и street мода. Прокрадват се и екстравагантни модели, подходящи както за ежедневието, така и за офиса и свободното време. Леки, въздушни и свободни – те са изящно и перфектно изработени.
Облеклата са жизнени и красиви, вдъхновяващи и изпълващи с енергия. Bobo Zander Jeans носи много вълнуващо разнообразие с характерните за марката комбинации от спортни и женствени елементи. Тъканите, десените и кройките, високото качество, фините материи и детайлите създават едно напълно съвременно излъчване. Прелестни флорални щампи са разцъфтели върху най-висококачествени тъкани – коприна, памук, лен.


Изключително застъпено в колекциите на Bobo Zander Jeans е използването на прани тъкани, които придават едно непринудено излъчване на облеклата. Памукът и ленът, денимът в синьо, кафяво или черно се съчетават с ефирна коприна и шифон.
Приоритет в дизайна е комфорта и свободата на движението. Младежкият стил на марката не влиза в конфликт с класическите линии, а напротив, те идеално хармонират с етно елементи, които придават очарование на комбинациите от различни части – формите и цветовете отговарят на изискванията за свеж и небрежен стил на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !