Стани известен с БГ РАДИО, D2 и Love.net

22.06.2011 12:00 | Видян 2358 пъти

Стани известен с БГ РАДИО, D2 и Love.net

Новият сезон на Стани известен провокира творци и слушатели на БГ РАДИО от цяла България да изпратят над 500 български текста за парчето Cherry Tree на D2 от филмовия  хит  LOVE.NET. 

Музикантите са прегледали всеки един от тях и на този етап са се спрели на 10 български текста. На 1-ви юли ще кажат и последната си дума за това кой е избраният. Тогава ще бъде обявен и победителят, който ще вземе и паричната награда от 1000 лв.! Името му ще бъде публикувано на www.bgradio.bg и www.d2band.com.

Много от изпратените авторските текстове са инспирирани от сюжета на филма Love.net и са писани от жени. Други пък - пресъздават лично преживени емоции. Някои са поетични, други - откровено директни, естествено има и няколко куриозни. Към голяма част от текстовете D2 получиха и писма, с които авторите им засвидетелстваха обичта си към групата. Групата благодари на тях, както и на всички, които са се вдъхновили от песента Cherry Tree и са изпратили своят текст.

Слушателите на БГ РАДИО ще са сред първите, които ще разберат името на победителя, с чийто текст ще звучи песента на D2 в ефира.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !