Номинираха магаре за президент

20.06.2011 10:00 | Видян 2257 пъти | Гласували 1

Номинираха магаре за президент

Магарето на Нова ТВ Марк О’Селски бе номинирано за президент. Това се случи в петък вечерта в предаването „На инат”, където гостенката – журналистката Соня Колтуклиева изненадващо влезе в студиото с плакат на Марк и слоуган: „Да оцелеем на инат”. Колтуклиева заяви, че е сформирала организационен комитет за номинирането на водещия за президент с председател Лейди Гага. В този комитет влизали още Барак Обама, Анджелина Джоли, Дейвид Бекъм, Поли Генова и Дани Милев бенд. Журналистката дори беше довела в студито и другата част от президентската двойка – вицепрезидентката Златка – симпатична плюшена евроовца и бивша банкерка, която безпроблемно щяла да привлича евросубсидиите.

Обсъждайки с Марк предстоящите президентски избори, Соня Колтуклиева бе категорична, че за Меглена Кунева щяло да бъде много трудно да успее, защото твърде рано започнала да бяга по кандидатпрезидентската писта. Соня разказа, че преди няколко дни били заедно с Евгени Минчев в известно софийско заведение, където видели Кунева със съпруга си Андрей Пръмов в компанията на видния столичен адвокат Георги Атанасов: „Атанасов е от кантората на Даниела Доковска и Ина Лулчева, чиито клиенти са Алексей Петров, Христо Ковачки и други звезди на българския граунд и ъндърграунд. Тримата си вечеряха на три бутилки вино и скъпа италианска вода. Явно ще й трябват адвокати, говорители и смели поддръжници, но това което най-много ще й трябва е повече откровеност.” – заяви Колтуклиева и попита, дали не бил дошъл краят на всички маски, завеси и мистификации от последните 20 години. „Кунева трябва да отговори на въпросите, може ли едновременно да бъде претендент за български президент и да е член на борда на директорите на френската банка „Пари ба”, какви са връзките на нейния съпруг с „Мултигруп” от едно време, кого е съветвал и кои са бизнес партньорите му.” – подхвърли журналистката.

Колтуклиева която наскоро взе интервю от Бойко Борисов на рождения му ден и изкопчи от него обещанието, че ще се ожени до следващите президентски избори, обрисува пред Марк О’Селски образа на бъдещата дама до премиера, която трябвало да бъде с краката на модела Адриана Скленарикова, с тялото и бюста на Моника Белучи и с умната глава на актрисата Шарън Стоун.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !