Теодора с балканска награда и нов международен проект

06.06.2011 13:00 | Видян 3032 пъти

Теодора с балканска награда и нов международен проект

Теодора бе отличена в категорията Балкански проект на провелите се в събота Балканските музикални награди тази събота заедно с гръцкия си колега Йоргос Яниас за дуетното им парче „За теб живея”. По време на церемонията изпълнителката на Diapason Records презентира и новата си песен „До пристрастяване”, в която отново участва певеца от южната ни съседка и култовата r’n’b формация Master Tempo.

„До пристрастяване/ Den eisai erotas mono gia simera” е по музика на гръцкия композитор Кирякос Пападопулос. Българският текст е дело на Диян Георгиев, а гръцкият – на Елени Янатсулия. Аранжиментът е направен от Калин Димитров.

Интересното е, че в новия проект Теодора пее на гръцки в припева. Йоргос Яниас пък от своя страна доста успешно се включва в българската част на рефрена. Парчето е много модерно и дискотечно, а допълнителен колорит в него внасят рапърите от Master Tempo, които се включват успешно с тяхна партия.

„Много съм щастлива, че имахме възможност отново да работим с Йоргос и се надявам, че тази песен ще е толкова успешна като предишната. Щастлива съм, че Master Tempo също се включиха и допринесоха за по-интересното звучене.”, сподели синеоката красавица.
Освен по Balkanika MTV, съвсем скоро лайв версията на „До пристрастяване/ Den eisai erotas mono gia simera” от церемонията по връчването на Вторите балкански музикални награди ще се завърти и по Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Няма коментари към тази новина !