Ден до Балканските музикални награди

03.06.2011 13:13 | Видян 5479 пъти

Ден до Балканските музикални награди

Утре, 4 юни, на пл. Батенберг в София ще се проведат Балканските музикални награди.
Точно в 20.00 часа започва едночасовото шоу, в което участие ще вземат изпълнители от няколко държави. България ще бъде представена от Нели Петкова, Крум и айдълката Русина. Русина ще представи първия си проект, с който ще стартира кариерата си заедно с продуцентите от „Ара мюзик”.

Певицата събуди любопитството на публиката, след като наскоро се появи на парти с актьора Ивелин Найденов от „Забранена любов”, а двамата видимо се държаха доста интимно. Нели Петкова пък ще зарадва всички с хита си „Един въпрос”, като на сцената ще й партнира балет Магаданс. Чисто ново парче и запомнящо се сценично представяне заедно с Dance Academy ще представи Крум. Изпълнителят е подготвил и една различна изненада за публиката, която обаче ще разкрие по време на шоуто си.
Александър Тарабунов от Македония, който взе участие в Мюзик Айдъл също ще стъпи на сцената.

Силно гръцко присъствие бележи шоуто. Групите Nigma и Quattro ще внесат свеж полъх от съседната ни държава. Към Quattro ще се присъедини и Диана Захариаду. Актуалният клубен хит Gia sena anaseno в изпълнение на Мария Якову също ще прозвучи на пл. Батенберг в събота.
В 21.00 часа започва и официалната церемония по връчване на Балкански музикални награди 2011.

В София вече пристигат чуждестранните звезди. Първа в България кацна Сарит Хадад. Тя ще посети Историческия музей в Бояна, където ще изслуша лекция за българската история. Танцьорите на Inna също вече разглеждат града, а по-късно днес ще стъпят на сцената на пл. Батенберг за първата си репетиция. До края на деня се очаква да пристигнат по-голямата част от звездите, които ще се включат в шоуто утре вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !