Даниела Янков, Йоанна и Камен Воденичаров водят Балканските музикални награди

24.05.2011 14:40 | Видян 11557 пъти

Даниела Янков, Йоанна и Камен Воденичаров водят Балканските музикални награди

Трима са водещите на Балканските музикални награди тази година. Към вече познатия тандем Даниела Янков и Камен Воденичаров се присъединява и Йоанна. Зрителите ще видят тримата за първи път на 4 юни на пл. Батенберг. Имената им като водещи бяха обявени в Белград на официален коктейл, даден от Balkanika Music Television. Домакин на представянето бе Даниела Янков, както и Националната туристическа организация на Сърбия.

Представянето на Балкански музикални награди 2011 бе почетено от представители на музикалния и медиен елит на страните от Бивша Югославия и България, както и от редица представители на местния дипломатически и бизнес елит, сред които и Негово превъзходителство Георги Димитров, посланик на България в Сърбия.

„Приветстваме инициативата на Balkanika Music Television за музикална и културна близост на балканските народи и подкрепяме телевизията в нейния стремеж да бъде културен мост на Балканите“, заяви в официално обръщение към гостите директорът на Националната туристическа организация на Сърбия Гордана Пламенац и подчерта, че разчита на Balkanika Music Television при промотирането на сръбския туризъм и водещите музикални събития в страната през 2011-та година.

Събитието в Белград е част от официалното представяне на Балкански музикални награди 2011 в столиците на балканските държави. На 24 май Balkanika Music Television гостува в Българското посолство в Букурещ по повод празника на българската писменост и култура. Алисия и Камен Воденичаров са сред официалните гости.
 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъщеря ми няма да се омъжи за беден...

"Бил Гейтс обяснява защо дъщеря му не може да се омъжи...

Интересната връзка на Iron Maiden с...

Трябва да признаем, че 90-те години не са най-успешният...

Няма коментари към тази новина !