Алисия с две номинации на Балканските музикални награди

05.04.2011 15:00 | Видян 13303 пъти | Гласували 1

Алисия с две номинации на Балканските музикални награди

Равносметката след раздадените до тук музикални награди за 2010 година е доста добра за Алисия. От радио ''Романтика'' тя получи признанията за ''Най-романтичен дует'' и '' Най-любовна песен в ефира на Фен тв'', а от списание ''Нов фолк'' - за медийно присъствие.

Поредният комплимент за работата на звездата на ''Ара мюзик'' идва от номинациите й за Балканските музикални награди – най-престижните и безпристрастни не само в родината ни, но и на целия полуостров. Там тя се състезава в категориите за песен от България – с хита й ''Твоя тотално'' и за балкански проект – с дуета й с албанския композитор и изпълнител Флори – ''Важно ли ти е''.

Алисия коментира, че е много щастлива от двете си номинации за Балканските музикални награди: ''Те от една страна показват, че трудът и творчеството ми са забелязани и оценени по достойнство, а от друга - са признание и за цяла България.

Радвам се, че това, което правим аз и колегите ми Емануела, Теодора и DJ Джери, Графа и Миро (които се състезават с нея в категорията за наша песен - б.а.) е достойно да ни представи на международна сцена. От тук нататък всичко зависи от публиката – която в крайна сметка е най-искреният съдник. За мен попадането сред петте най-добри само по себе си е успех. Сега единственият ми призив към нашите сънародници е да бъдат по-активни в гласуването, за да спечеля или отпадна по достойнство, а не заради безразличие''.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}