Йоанна даде нов старт на кариерата си с бляскава промоция

02.06.2011 15:20 | Видян 3019 пъти

Йоанна даде нов старт на кариерата си с бляскава промоция

С бляскава промоция на самостоятелен сингъл и видеоклип поп певицата Йоанна даде нов старт на кариерата си. Тя събра приятели, колеги и журналисти в столичния клуб JIM BEAM – център, за да отбележат заедно началото на соловите й изяви. Звездата не отдавна подписа договор с продуцентска компания “Ара мюзик” и първият им съвместен продукт вече е факт.

Песента е записана в две версии. Българската е със заглавие “Нищо случайно”, а английската се казва “Fly So Hиgh”. Автори на текстовете са съответно Гери Турийска и Рой Хил. Музиката пък е дело на хитовия композитор Оцко. Стилното видео е режисирано от Йордан Петков. То залага на цветни визии и високи скорости.

По време на ефектното представление, което Йоанна беше подготвила за гостите си собственикът на “Ара мюзик” – г-н Виктор Касъмов излезе на сцената и й обеща, че компанията винаги ще я подкрепя.. За да уважат певицата, на промоцията дойдоха Марияна Попова, Красимир Аврамов, Веси Бонева, Искрен Пецов, Вяра Атова, по-известна с псевдонима си AV, Крум, Русина и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !