Сънрайз и All Access Project на живо в София Лайф Клуб

02.06.2011 13:30 | Видян 1911 пъти

Сънрайз и All Access Project на живо в София Лайф Клуб

В петък (3 юни), 22:30 в SOFIA LIVE CLUB, NDK - СЪНРАЙЗ и All Access Project ще представят на живо голяма част от песните на новия си двоен албум S.O.S.(Sound Of Sunrize), който ще бъде издаден в Европа тази година и ще бъде представен в 23 европейски града. В албума с включени 12 авторски и 11 кавър версии (кавъри на легендарни роки блус песни),които групата ще изпълни на живо за пръв път в пълния си състав.

Ще бъде представена и песента Summer In New York ,написана за събитията от 11 Септември 2001г,. на която предстои заснемане на видео-клип в Ню Йорк заедно с легендарните музиканти от групата на Prince - Пуджи Бел,Патчес Стюард,Кийт Андерсон,Боби Спаркс и Ронда Смит,за да бъде представен на 11.09.2011г.

На концерта в Sofia Live Club ще бъде официално анонсирано турнето Rock On The Rocks на СЪНРАЙЗ и All Access Project със специален гост КЕН ХЕНСЛИ, което ще започне на 23ти Юни 2011 и ще се проведе в три етапа. Турнето ще включва места с природни забележителности и такива създадени от човешка ръка и ще бъде филмирано.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !