Седмица на българските изпълнители

31.05.2011 11:40 | Видян 1937 пъти

Седмица на българските изпълнители

С лятото идва и настроението! Все повече усмивки, танци и веселие до зори ще съпътстват летните дни, а разнообразието от емоции определено го има.
Тази седмица, SOFIA LIVE CLUB предоставя възможността да видим и чуем едни от любимите ни български изпълнители, от които Камелия Тодорова, Любо, Живко Петров, Калин Вельов и момчетата от рок бандатата SUNRIZE.

На 2 юни сцената на клуба ще има честта да посрещне примата на джаза Камелия Тодорова и Живко Петров трио. Музикантите ще изпълнят джаз композиции и мелодии, преплетени с любимия на певицата суинг, които несъмнено ще допаднат на всеки. През годините, както самите те споделят, двамата създават много интересни проекти и сега дойде моментът да ги представят на най-добрата сцена за жива музика.

Изпълнителката на джаз стандарти и хитови поп песни като „ Не ме гледай така момче“ и „Стая на релси“ беше на нашата сцена по случай Св. Валентин и доказа на всички, че джазът не е отишъл никъде, винаги е  бил тук и си е заслужавало да се слуша.

В последния ден от работната седмица, незабравим концерт ще представят SUNRIZE и ALL ACCESS PROJECT. Музикантите ще изпълнят на живо голяма част от песните на новия си двоен албум S.O.S.(Sound Of Sunrise), който ще бъде издаден в Европа тази година и ще бъде представен в 23 европейски града.

В албума са включени 12 авторски и 11 кавър версии (кавъри на легендарни рок и блус песни), които групата ще изпълни на живо за пръв път в пълния си състав. Ще бъде представена и песента Summer In New York, написана за събитията от 11-ти септември 2001година, на която предстои заснемане на видео-клип в Ню Йорк заедно с легендарните музиканти от групата на ПРИНС - Пуджи Бел, Патчес Стюард, Кийт Андерсон, Боби Спаркс и Ронда Смит.
На концерта в SOFIA LIVE CLUB ще бъде официално анонсирано турнето Rock On The Rocks на SUNRIZE и ALL ACCESS PROJECT със специален гост Кен Хенсли. Турнето се предвижда да стартира на 23-ти юни 2011, ще включва места с природни забележителности и такива създадени от човешка ръка, след което предстои да бъде филмирано.

На 4 юни / събота /, любимецът на малки и големи ЛЮБО отново ще ни забавлява на „една ръка разстояние“ от сцената на клуба. Едно трио, което не е за изпускане – Любо, Живко Петров и Калин Вельов. Познати любими композиции, както и нечувани мелодии ще звучат съботната вечер. Идеите, които музикантите са подготвили специално за публиката, далеч ще надминат и най-смелите фантазии. Самостоятелните проекти на Любо „Отново вярвам”, „Забранена любов” и много други, ще бъдат изпълнени под нови оригинални аранжименти, както и съвместното парче на Любо и маестрото  „Life is beautiful".

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !