Азис търси двойник на Бойко?

31.05.2011 15:20 | Видян 6190 пъти

Азис търси двойник на Бойко?

Азис зарадва почитателите си с видео към заглавната песен от новия си албум „Гадна порода”, което вече се върти в ефира на Фен ТВ. Клипът е заснет по холивудски маниер и изненадва с участието не само на мъжки модели, но и една красива дама.

Звездата на Diapason Records този път влезе и в ролята на режисьор, а за място на снимките той предпочете студиото на ДесиСлава. Азис, който не обича клишетата, заложи на атрактивни модели по бельо, което от своя страна е съчетана с присъстващите цветове в декора. Този начин на снимане може и да е новост у нас, но в Америка отдавна е познат и също така доста разпространен в гей общността.

Не може да не бъда отбелязана приликата между клипа на Азис и „Ice Cream Truck” на Cazwell, който е забранен в youtube. Видеото „Гадна порода” засега не  е подложено на никакви забрани в нашата страна, макар да е доста провокативно. Освен красивите полуголи мъже, които са неизменна част от обкръжението на екстравагантния блондин, в клипа се появява и една красива дама – моделът Константина Живкова.

Сексапилната блондинка удивително прилича на фолкдивата Анелия, но дали сходството е търсено умишлено, хитовият певец не коментира. Да припомним, че това не е първата двойничка на известна певица, която се появява в проект на скандалния изпълнител. Преди време той засне бигбрадърката Иванина, която бе досущ като Емилия, а в дуета си с Тони Стораро пък покани Виктория Желева – 100%-ово копие на Алисия.

Остава загадка кой ще е следващия клонинг, който ще се появи в клип на звездата. „Може пък да е копие на Бойко Борисов, кой знае…”, уклончиво каза самият Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !