Анелия или не – това е въпросът

27.05.2011 16:20 | Видян 12616 пъти | Гласували 1

Анелия или не – това е въпросът

Тези дни Азис отново се озова в епицентъра на скандала. Още преди появата на новия му клип  – „Гадна порода” в интернет пространството се появи кратко видео, в което се вижда, че в проекта този път участва и жена. Мнозина застъпиха тезата, че това е фолкдивата Анелия, но от няколкото кадъра, достъпни в мрежата, това не би могло да се каже със сигурност. Звездата на Diapason Records твърдо отказва да даде коментар по темата и оставя феновете си в трепетно очакване до премиерата на видеото, която ще се състои в неделя (29 май) по време на гостуването му в „Станция НОВА – Отчаяните съпруги” по Нова ТВ.

Песента „Гадна порода”, дала заглавие на новия албум на Азис, получи изключително добри отзиви още с появата си и съвсем естествено екстравагантния блондин реши да я подкрепи и с ефектно видео, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ от следващата седмица. За всеобща изненада в този клип на звездата не участват само мъже, което е негова запазена марка. В „Гадна порода” почитателите на скандалния изпълнител ще видят и една дама.

Кратко видео и няколко нейни снимки вече могат да бъдат видени в интернет. Всеки, попаднал на фотосите, не спира да се чуди дали на тях не позира самата Анелия или пък друго момиче. От своя страна Азис пази пълно мълчание и нито потвърждава, нито отрича самоличността й.

Истината коя е жената в новия клип на звездата на Diapason Records ще бъде разкрита в неделя (29 май) в „Станция НОВА – Отчаяните съпруги” по Нова ТВ. Тогава ще се състои и премиерата на видеото, което пък от следващата седмица ще се завърти и в ефира на  Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !