Broken Balkanz - Летния дръм енд бейс фестивал на открито

30.05.2011 12:40 | Видян 2188 пъти

Broken Balkanz - Летния дръм енд бейс фестивал на открито

Лятото почука на вратата и всички меломани се радват, че наближава единадесетото издание на най-дългоочакваното дръм енд бейс събитие за годината – летният фестивал на открито, организиран от H.M.S.U. Както винаги първият юлски уийкенд ще достави на феновете огромно количество качествена музика, подготвена от някои от най-талантливите на сцената и сервирана в приятна природна обстановка.

Тази година фестивалът ще се състои между 1-ви и 3-ти юли. Местоположението още не е уточнено, но концепцията тази година ще бъде по-специфична – единадесетият фестивал е Broken Balkanz издание, което ще предостави повече поле за изява на талантливите артисти от югоизточна Европа. Поддържането на приемствеността и взаимната подкрепа между дръм енд бейс движенията в региона е сред основните цели на H.M.S.U. още от основаването на формацията. На фестивала на открито артисти и фенове ще отпразнуват заедно обединението на Балканите с подбрана музика, добро настроение и чист планински въздух.

Camo & Krooked /Hospital Rec, Breakbeat Kaos, Shogun Audio/ ще изненадат публиката със специален двучасов back2back сет. От българска страна ще се изявят H.M.S.U. героите: Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, acidtrip, Targy и EXo, както и представителят на Mirizma – JamezBongg. За пореден път се очаква силно гръцко присъствие, като зад дековете ще вилнеят агентите от формацията Funxion: Disphonia, Harris, Abend, а също и Kernelcoremode от Creative Space. От Сърбия забавата ще поднесат Codex /Full Force, Sinuous/, Treo /Freak, Rise Audio, Som Music, Sinuous, Critical/ и Kinetik /Critical, Breed 12", Sinuous, Basswerk/. Талантът на съседска Македония ще блесне в изпълнението на Darkostepic /D2, Liquid Kitchen Radio, JR United/ и Hypertech /D2, Liquid Kitchen Radio/. Все още не е ясно кой ще радва публиката от румънска и хърватска страна, но организаторите обещават да обявяват по един специален гост всяка седмица.

По традиция H.M.S.U. предоставя на музикалните любители да закупят билетите си по-рано на преференциална цена. Билети на ексклузивна цена от 15лв могат да бъдат закупени в онлайн мрежата на http://www.eventim.bg до края на май. Както и в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), Vision (бул. Мария Луиза 55, София), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол "The Boulevard" Младост 1A, София). През юни билетите са на цена от 25лв., а на входа на събитието – 30лв. Възрастовото ограничение е 18+

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !