Есил Дюран: „Поп-фолкът ми стана скучен и еднообразен!”

26.05.2011 17:20 | Видян 5011 пъти

Есил Дюран: „Поп-фолкът ми стана скучен и еднообразен!”

На 25 май ( сряда) на гости на Иван & Андрей бяха Есил Дюран и съпругът й Боби. Двамата работят заедно и са постоянно един до друг. Есил и Боби споделиха, че не са ревниви. „За всички тези години само веднъж съм го ревнувала. Нямам чувство за собственост и тогава се стреснах от себе си!” - призна певицата.

Тя обясни, че не сключват брак, защото така се чувстват най-добре и не обичат да приковават вниманието върху себе си. „Въпреки че работим точно такава професия, когато става въпрос за лични неща, не обичаме всичко да се върти около нас!” - допълни Есил Дюран.

Боби от своя страна сподели, че образът й на сексапилна жена свършва до прага на вратата. „Вкъщи Есил се превръща в домакиня, аз обичам да ям готвено!” - допълни Боби. „На мен ми харесва да съм в подчинена позиция!” – поясни певицата.

„В поп-фолка напоследък ми става много скучно, защото музиката е еднообразна. Затова започнахме да обръщаме стиловете и аранжиментите и това ни забавлява страшно много. Вече имаме музиканти и на живо хората могат да чуят тези песни!” - разказа още Есил Дюран. Тя изпя на живо с група „ТЕ” песента на Милко Калайджиев „За да те забравя” в джаз вариант. Певицата промотира и най-новата си песен „Забавляваш ме” като видяхме и клипа към парчето.

Още една новост около певицата е тази, че на пазара излиза парфюмът й, който носи нейното име. Тя сподели, че мъжът й има участие в появата му и е „голям фен” на аромата. Есил Дюран направи специален подарък на Иван, или по-скоро на съпругата му, като му подари новия си парфюм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !