Есил Дюран: „Поп-фолкът ми стана скучен и еднообразен!”

26.05.2011 17:20 | Видян 3738 пъти

Есил Дюран: „Поп-фолкът ми стана скучен и еднообразен!”

На 25 май ( сряда) на гости на Иван & Андрей бяха Есил Дюран и съпругът й Боби. Двамата работят заедно и са постоянно един до друг. Есил и Боби споделиха, че не са ревниви. „За всички тези години само веднъж съм го ревнувала. Нямам чувство за собственост и тогава се стреснах от себе си!” - призна певицата.

Тя обясни, че не сключват брак, защото така се чувстват най-добре и не обичат да приковават вниманието върху себе си. „Въпреки че работим точно такава професия, когато става въпрос за лични неща, не обичаме всичко да се върти около нас!” - допълни Есил Дюран.

Боби от своя страна сподели, че образът й на сексапилна жена свършва до прага на вратата. „Вкъщи Есил се превръща в домакиня, аз обичам да ям готвено!” - допълни Боби. „На мен ми харесва да съм в подчинена позиция!” – поясни певицата.

„В поп-фолка напоследък ми става много скучно, защото музиката е еднообразна. Затова започнахме да обръщаме стиловете и аранжиментите и това ни забавлява страшно много. Вече имаме музиканти и на живо хората могат да чуят тези песни!” - разказа още Есил Дюран. Тя изпя на живо с група „ТЕ” песента на Милко Калайджиев „За да те забравя” в джаз вариант. Певицата промотира и най-новата си песен „Забавляваш ме” като видяхме и клипа към парчето.

Още една новост около певицата е тази, че на пазара излиза парфюмът й, който носи нейното име. Тя сподели, че мъжът й има участие в появата му и е „голям фен” на аромата. Есил Дюран направи специален подарък на Иван, или по-скоро на съпругата му, като му подари новия си парфюм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Съдът призна Царя за собственик на Врана

Софийският апелативен съд (САС) призна, че Симеон...

Бивша любовница на абдикиралия...

Бивша любовница на абдикиралия испански крал...

Няма коментари към тази новина !

*}