Изнасилването на Буковска било секс сцена от "Под прикритие"

16.05.2011 17:00 | Видян 6506 пъти

Изнасилването на Буковска било секс сцена от

Специалистите по комуникация на новия бг сериал "Под прикритие" са решили да шашнат феновете на крими сагата с клипче, в което брутално изнасилват актрисата Йоана Буковска. Това е стратегия, за да се засили още повече интересът към новата лента. Преди ден стана ясно, че друга звезда, която ще се появи в сериала още тази неделя, е Койна Русева.

3_400_95Брутален секс клип с кинозвездата Йоана Буковска се появи в сайта за видеообмен YouTube. В него актрисата става жертва на брутално изнасилване, заснето от неизвестен на пръв поглед любител. Извергът получава шамар от Буковска, след което я награбва на бюрото, разкъсва дрехите й и се гаври с нея.

В крайна сметка обаче се оказа, че клипчето е част от новите серии на екшън сериала на БНТ "Под прикритие". Според запознати "изпускането" на скандалния материал в глобалната мрежа е рекламен трик на продуцентите. Възможно е и някой от статистите да е решил да се похвали с присъствието си на тв сцената.

Малко след като клипът се появи в медийното пространство, YouTube го свали от сървъра си заради оплакване от неприлично и брутално съдържание, но видеото все още може да бъде видяно в българския сайт vbox7.com под име, което не се асоциира със съдържанието на видеото, пише blife.bg.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !