Български топ модели блеснаха с кристали на благотворителния бал

09.12.2010 16:40 | Видян 4785 пъти

Български топ модели блеснаха с кристали на благотворителния бал

Топ моделите Ирен Онтева, Елена Ангелова, Цвети Разложка, Златка Димитрова, Галина Недялкова, Габриела Стоичкова и др. блеснаха с последната колекция кристални бужута на швейцарската марка  Phantasya.  Те представиха и дебютната колекция на модната линия  Jior’s, с която младият дизайнер Георги Драгнев доказа, че го очаква бляскава кариера.  Ревюто беше част от заключителното събитие на благотворителната кампания „Елхите на звездите”. Седмица преди това 21 известни български личности в областта на спорта, изкуството и модата се включиха в кампанията като украсиха свои коледни елхи. Коледните дръвчета бяха изложени във фоайетата  на хотел „Шератон”. 

Заключителното  събитие бе открито лично от Красимир Попов - заместник министър на труда и социалната политика.  Думата бе дадена и на г-н  Никола Нитов – кмет на община Правец, на територията на която се намира и Дома за деца с умствена изостаналост „Св.Панталеймон” в с.Видраре.И той се включи в благотворителната инициатива,като закупи най-скъпата елха на Габриела Стоичкова.Средствата от продажбата на елхите ще се изпратят за строителството  на Защитено жилище.  

Събитието бе уважено от представители на политическия и бизнес елит, кметове, директори на различни социални институции, както и много популярни лица.

Талантливите изпълнения на осемте деца от дома за умствено изостанали деца „Св.Панталеймон” в с.Видраре стигнаха до сърцата на гостите, които бързо изкупиха почти всички елхи.

И тази година инициативата е с екологична  насоченост. Звездите се обединиха срещу изсичането на естествените елхи.  Кампанията беше подкрепена от еко фирмите „Апимел“ , „Cen Transit eco collection“, „Екопроект” които  закупиха елхата на Таня Боева и я дариха на децата от дома ”Св.Пантайлемон”,  както и „Десбо Гам” който пък закупиха еко елхата на Цвети Разложка.

Разбира се най-голямо внимание привличаха   звездите, включили се в благородната кауза. Носителки на титлата „Малка Мис България“, облечени като ангелчета посрещаха гостите с коледни сладки във формата на елхи. Те първи подкрепиха тазгодишната носителка на титлите „Малка Мис България“ и „Принцеса на света“  Леда Виденова, като закупиха нейната елха.

Гостите имаха възможността  да опитат и от класните вина на Едоардо Миролио, който закупи елхата на най-високата звезда Любо Ганев.           

Запаленият левскар Йордан – син на Ирина Папазова закупи елхата на Георги Иванов – Гонзо. Синята звезда, въпреки че не успя да присъства, направи първото дарение. А известният журналист  и директор на Канал 3 Сашо Диков  показа за пореден път, че е ценител на изкуството, като неговата медия закупи елхата на Йоана Буковска.

Коледното дръвче на Наталия Гуркова ще блести в хотел „Шератон“, домакин на събитието и генерален спонсор.

Едно блестящо събитие завърши, но искаме това да не е краят на нашата благотворителност. Познатите изрази, че по Коледа стават чудеса и че красотата ще спаси света могат да ни помогнат, но само донякъде. Затова подканяме всички да се включат, да изпълним задачата докрай  и да помогнем  на децата от Видраре да си имат свой дом.
    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !