Търговка №1 на бул.Витоша затвори

13.05.2011 16:40 | Видян 7130 пъти

Търговка №1 на бул.Витоша затвори

Първата търговка на елитна италианска мода на бул. Витоша затвори. Известната в ерата на големите пари Паола Апси, която има и награда Светска дама на годината в оново щастливо време, е пуснала кепенците на бутика си.

Той е на най-престижното кюше в София – бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий. Около него се организираха останалите най-елитни магазини на столицата през последните 20 години – от салона на Мая Илиева, през бутика за часовници на вдовицата на Доктора, до представителните магазини на Волфорд, Палмерс, МаксМара, Бос. Паола обличаше в двата си слепени бутика знаменитости от Лили Иванова до Тошо Тошев. Първо нашумя с Версаче и Ферре, после разработи и други марки. По абитуриентските балове се скъсваше от работа, защото шиеше тоалети и в собствен цех, представяни за американски.

Апси нашумя и при взривяването на сградата на СИК на бул. Джеймз Баучер. Тогава загина босът Стоил Славов, а тя беше най-пострадала. Бомбата помете жилището, където живееше с гръцкия си съпруг и двете им прекрасни деца – едното Мини Мис Свят.

Паола беше известна и в Милано. В любимото кафене на звездите Кова от 1817 г. – до централния бутик на Прада и срещу флагманите на Гучи и Етро на ул. Монтенаполеоне, тя си пие кафето с нейната близка приятелка и съученичка Ралица Балева. Снахата на дясната ръка на Тодор Живков – милко Балев, от години е топмодел в Италия и легенда у нас. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !